Over mij

13582127_1111706745557869_252834015307335718_o

Foto: Claudia Verloop

Hallo! Welkom op Boek & Leven, een blog door Edriënne (dat ben ik dus). Ik woon al jaren in een klein maar gezellig dorpje, waar het altijd rustig genoeg is om lekker te schrijven en met de honden – Happy en Boris, als ik je nog niet genoeg met ze heb gespamd op Instagram – te wandelen. Naast mijn voorkeur voor het schrijven van (online) verhalen heb ik ook een liefde voor gedichten en zelf dichten ontwikkeld. In 2013 mocht het er eindelijk van komen: mijn eerste dichtbundel werd uitgegeven. Meer Dan Dichtbij is een samenstelling van gedichten die ik schreef op 15-jarige leeftijd, en je bent altijd vrij me een berichtje te sturen als je benieuwd bent naar deze gedichten!

Na het behalen van mijn vwo-diploma in 2014 ben ik begonnen aan de opleiding journalistiek. Mijn plan is om hierna bij een uitgeverij aan de slag te kunnen, maar ik houd mijn opties open aangezien je nooit weet wat er op je pad komt. Mijn interesses liggen vooral in alles wat er gebeurt in de schrijverswereld, maar gek genoeg ook in de showbizz. Ja, dat heeft waarschijnlijk een beetje met mijn liefde voor Taylor Swift te maken; vraag dus gerust om de laatste weetjes rondom haar of dat ene liedje dat je niet kunt vinden, want ik spoor alles voor je op.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met het lezen van verschillende boekengenres, het bezoeken van schrijversevents, Tumblr verkennen, het kijken van iets teveel films en series – natuurlijk nadat ik de boeken heb gelezen – en met het bijhouden van deze blog. Ook bouw ik langzaam ons huis vol als mijn persoonlijke bibliotheek, want van boeken kun je nooit genoeg hebben, toch?

One thought on “Over mij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s